دانلود پاورپوینت با موضوع نگاهی به رستوران در هتل
بخشی از مطالب:
انواع رستوران های موجود در هتل :
الف: هتل های کوچک : رستوران و کافی شاپ
ب : هتل های بزرگ :
رستوران های معمولی ( سنتی و با میز سلف سرویس)
گریل روم ، فود کورت ، تریا ، رستوران های بوفه
رستوران های هتل به چه کسانی سرویس می دهند؟
1 . مسافرین مقیم 2 . رهگذران
در مورد رهگذران:
. عواملی که باعث جذب مشتری می شوند
. فضاهایی که به آن دسترسی مستقیم دارد
. ارتباط با فضای باز امتیاز محسوب می گردد
از بخش های مختلف فضاهای پذیرایی هتل چه کسانی استفاده می کنند؟
. فضای صبحانه خوری عموما در هتل ها مخصوص مسافرین مقیم هتل می باشد.
. از بقیه بخش ها نظیر غذاخوری و کافی شاپ عموما مسافرین و رهگذران مشترکا استفاده می کنند.