lمعماری عمران

  • ۰
  • ۰
فهرست مطالب: دانلود بررسی تحلیل بنای فرهنگسرای فرشچیان

تاریخ ایجاد 21/06/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 3300 تومان     تعدادمشاهده  3


تحلیل بنای فرهنگسرای فرشچیان
 
تحلیل بنای فرهنگسرای فرشچیان
 
بخشی از مطالب:
فرهنگسرای فرشچیان، در خیابان توحید اصفهان و در مجاورت زاینده رود واقع شده است. این فرهنگسرا که در زمینی به مساحت ۱۰۰۰۰ مترمربع قرار دارد، در یکی از محله‌هایی با بافت نوساز بنا شده است. یکی از نکات جالب توجه در مورد بنای فرهنگسرای فرشچیان اصفهان، طراحی مشترک آن توسط فرهاد احمدی، فرزین تولائیان و جلال اسدی در سال ۱۳۶۷ خورشیدی می‌باشد. این در حالیست که عملیات ساخت آن، بنا به دلایلی، تا سال ۱۳۸۵ خورشیدی به طول انجامید!
 
محمود فرشچیان (زادهٔ ۴ بهمن ۱۳۰۸ در اصفهان) نقاش معاصر ایرانی است که تأثیر درخور توجهی در روند نقاشی سنتی ایرانی و دیگر هنرهای سنتی داشته است. برخی از آثار او توسط وزیران امور خارجهٔ ایران (کمال خرازی و محمدجواد ظریف) به عنوان هدیه به سفرا و وزرای کشورهای خارجی اهدا شده است. آثار او در بسیاری از کشورهای جهان مانند: پاریس، نیویورک، شیکاگو و … به نمایش گذاشته شده است. به وی در سال ۱۳۹۳ نشان افتخار جهادگر عرصه فرهنگ و هنر اهدا شد.
پدر محمود فرشچیان که نماینده فرش اصفهان بود ، وی را به کارگاه نقاشی حاج میرزا آقا امامی برد و امامی فهمید که وی استعداد فوق‌العاده ای در زمینه نقاشی دارد. فرشچیان پس از آموزش نزد او و عیسی بهادری و دانش‌آموختگی از مدرسه هنرهای زیبای اصفهان، برای گذراندن دوره هنرستان هنرهای زیبا به اروپا سفر کرد و چندین سال به مطالعهٔ آثار هنرمندان غربی در موزه‌ها پرداخت. بنا بر گفته خودش، در اروپا اول کسی بود که وارد موزه می‌شد، با بسته‌ای از کتاب و قلم، و آخر از همه باز خود او بود که از موزه خارج می‌شد.
پس از بازگشت به ایران، فرشچیان کار خود را در اداره کل هنرهای زیبای تهران آغاز کرد و به مدیریت اداره ملی و استادی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزیده شد. محمود فرشچیان، هم اکنون در نیوجرسی آمریکا ساکن است و سفرهای دوره‌ای و فصلی به ایران دارد.
فرشچیان بنیان‌گذار مکتب خود در نقاشی ایرانی است که پایبند به شکل کلاسیک همراه با استفاده از تکنیک‌های جدید برای توسعه دامنه نقاشی ایرانی است. او به این شکل هنر، روح جدیدی بخشید و آن را از رابطه همزیستی تاریخ با شعر و ادبیات تغذیه کرد تا استقلالی به این هنر بدهد که پیش از آن کمتر داشت. نقاشی‌های قدرتمند و نوآورانه او پویا و گسترده و پر از جنب و جوش هستند، با تلفیقی جذاب از عناصر سنتی و مدرن، که ترکیبات سبک منحصر به فرد او در نقاشی هستند. برخی از توانایی‌های او احساس فوق‌العاده خلاقیت، نقوش متحرک، خلقت فضای‌های گرد و منحنی، خطوط نرم و قدرتمند، و خلقت رنگ‌های مواج هستند.
موزه محمود فرشچیان که بیش از ۵۰ اثر از او را در خود جای داده است سال ۱۳۸۰ در مجموعه ۱۱۰ هکتاری کاخ سعد آباد افتتاح شد.
این بنا در خیابان توحید اصفهان مجاور زاینده رود واقع می باشد و توسط فرهاد احمدی در سال ۶۷ طراحی شده ولی بدلایلی در سال ۸۵ به بهره برداری رسیده!
سبک این بنا الهام گرفته از معماری سنتی ایران و روم باستان است.


کلمات کلیدی مرتبط:
تحلیل , بنای , فرهنگسرای , فرشچیان , ,تحلیل , بنای ,فرهنگسرای فرشچیان , , , ,فرهنگسرای فرشچیان، در ,خیابان , توحید ,اصفهان و در مجاورت , زاینده رود واقع شده است. این ,فرهنگسرا , ,محمود فرشچیان (زادهٔ ۴ بهمن ۱۳۰۸ در اصفهان) نقاش معاصر ایرانی , پاریس، ,نیویورک، , شیکاگو , محمود فرشچیان که نمایند,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی و تحلیل مجموعه 104 عکس اختصاصی از فرهنگسرای اشراق تهران ،عکس
پاورپوینت بررسی معماری موزه یهودیان برلین اثر دانیل لیبسکنید
پاورپوینت بررسی موزه تاریخی چیکاتسو-آسوکا اثر تادائوآندو
پاورپوینت بررسی مجموعه فرهنگی فرشچیان اصفهان اثر فرهاد احمدی
پاورپوینت بررسی موزه هنرهای معاصر تهران -نمونه موردی موزه ایرانی
دانلود بررسی فرهنگسرای بهشت مشهدپاورپوینت
پاورپوینت بررسی مبانی نظری اصول طراحی موزه
پاورپوینت بررسی استانداردهای طراحی گالری ونمایشگاه
پاورپوینت بررسی اصول ضوابط و استاندارد فضاهای طراحی موزه
پاورپوینت بررسی اکو موزه
پاورپوینت بررسی غرفه ایران در اکسپو ا 2015 میلان
پاورپوینت بررسی موزه علوم کالیفرنیا اثز رنزو پیانو
دانلود بررسی اصول طراحی موزه پاورپوینت
پاورپوینت تحلیل و بررسی و آنالیز زندگینامه و آثار معماری لوکوربوزیه
بررسی بنای مؤسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران ، پاورپوینت
دانلود بررسی موزه هنر دنور آمریکاپاورپوینت
دانلود بررسی فرهنگسرای دزفول پاورپوینت
پاورپوینت تحلیل و بررسی موزه گوگن هایم، بیلبائو اسپانیا
دانلود بررسی و تحلیل فایل معماری مجتمع فرهنگی سینمایی ( فرهنگسرای دزفول )،پاورپوینت


  • ۹۷/۰۴/۰۱
  • مهربانو مهری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی